Aurland

Vossa Sushi - Take out

Vossa Sushi Hjemmelaget er et prosjekt av Chef Sérgio Lucas

Chef Sérgio Lucas utvikla ein lidenskap for matlaging frå ung alder og følgde han ved å uteksaminera meg frå Hospitality School of Coimbra i Portugal. Då han voks opp, vart han sterkt påverka av bestemor si, ein profesjonell kokk, og mor si, ein utmerkt familiekokk, som lærte han viktigheita av smak og presentasjon i mat.

Den kulinariske karrieren hans byrja på 5-stjerners hotell og ein Michelin-restaurant i Portugal, der han finpussa ferdigheitene sine. På jakt etter nye opplevingar og utfordringar, reiste han til England og jobba i fine dining i eit år før han til slutt slo seg ned i Noreg, som han no stolt kallar heimen sin.

Dei siste åra har kjærleiken hans for sushi blomstra, og han har vorte forelska i kombinasjonen av smakar som finst i det japanske kjøkkenet. Denne fascinasjonen inspirerte han til å læra kunsten å laga sushi.

Kart

Vossa Sushi - Take out
Aurland

Vossa Sushi - Take out

Vossa Sushi - Take out

Vossa Sushi Hjemmelaget er et prosjekt av Chef Sérgio Lucas

Link to google maps
60.902401028612424
7.173669798155842

Flere opplevingar

No items found.